Ongezond eten voorkomen? Vermijd deze producten

0

Gefrituurd eten
Ontwijk producten die vanuit de frituur komen. Voedingsmiddelen die gefrituurd zijn hebben transvetten; het slechtste vet dat er is. De vetten die in de frituurproducten zitten zijn verre van goed voor het lichaam. Het cholesterol niveau heeft het moeilijk door deze transvetten. Producten uit de frituur hebben daarnaast ook veel verzadigde vetten. Verzadigde vetten zijn ook niet goed voor het lichaam.

Limonade
Het innemen van limonade behoort tot het verleden. Frisdrank bevat veel suiker wat het afslanken tegenwerkt. Door de vele snelle suikers stijgt het bloedsuikergehalte snel. Het lichaam maakt hierdoor meer insuline aan dat de suikers opneemt in de cellen. Helaas worden niet alle suikers gebruikt als energie maar worden ze ook opgeslagen als vet. Frisdrank kun je het beste vervangen door caloriearme dranken.

Geraffineerde producten
Het is verstandig om geraffineerde producten te vermijden. Dit zijn producten die bewerkt zijn in de fabriek voordat ze in de schappen van de winkels komen te liggen. Er zitten veel ongezonde stoffen in geraffineerde producten. Dit zijn toevoegingen om de houdbaarheid te verlengen of meer smaak te geven. Er worden veel onnodige toevoegingen toegevoegd tijdens het productieproces. Doorgaans zijn er ook veel vetten aanwezig in het product.

Zoete snacks
Het is verstandig om zoete snacks met suiker te vermijden. Je raakt al gewicht kwijt door enkel producten met suiker te vermijden. Meer over gewicht kwijtraken is te lezen op dieetcheck.nl. Zoete snacks zijn daar een voorbeeld van. In het bloed wordt suiker direct afgebroken tot glucose. Als je lichaam te veel glucose krijgt dan slaat het de overbodige glucose op als vet.

Share.

About Author

Leave A Reply