Ooglidcorrectie: even vergelijken van klinieken kan je veel besparen

0

Een ooglidcorrectie is een vaak uitgevoerde cosmetische ingreep. Een afhangend ooglid wordt tijdens de ingreep weer opgetrokken, zodat de vermoeide uitstraling plaats maakt voor een frisse blik. De behandeling is relatief eenvoudig, echter de kosten kunnen behoorlijk hoog oplopen.
Helaas wordt de ingreep bijna nooit vergoed door je zorgverzekering. Zorgverzekeraars zien de ooglift als een cosmetische ingreep. Alleen in een beperkt aantal gevallen wordt de ingreep gezien als een medisch noodzakelijk ingreep. Hierbij moet een groot percentage van de pupil bedekt zijn, zodat normaal kijken niet goed mogelijk is. Zelfs dan nog zijn er grote verschillen in vergoedingen via je zorgverzekering.
Kortom ga er vanuit dat je de behandeling zelf moet bekostigen.

Vergelijken van tarieven loont

De beste prijsvergelijkingssite voor ooglidcorrecties is: OoglidcorrectieKosten.nl.
Op deze website zijn de tarieven van ooglidcorrecties van een groot aantal Nederlandse klinieken op een rij gezet. Wat direct opvalt is de grote verschillen in tarieven die door klinieken gerekend worden. De goedkoopste bovenooglidcorrectie start vanaf ongeveer € 600, terwijl de tarieven van de bekende grote klinieken vaak het tweevoudige bedragen.

Kiezen van een veilige kliniek

Naast prijs is de kwaliteit en ervaring van een kliniek nog belangrijker. Het gaat immers om je gezicht.
Helaas is er in Nederland geen certificaat,  waarmee de ervaring en betrouwbaarheid van een cosmetische klinieken kan worden aangetoond. Dit betekent dat je voor het zoeken naar de beste kliniek grotendeels aangewezen bent op mond-op-mond reclame en reviews van klinieken op internet, zoals de website kliniekreviews.

Op OoglidcorrectieKosten.nl vind je verder nog een redactiekeuze. Dit is een top 3 van klinieken die door de redactie van de website gekozen zijn op basis van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij heeft de redactie gekeken naar prijs, ervaring en deskundigheid van de behandelaars.
En wat vele zal verbazen: de goedkoopste huisartskliniek is de nummer 1 in de ogen van de redactie voor het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie.
Kortom goedkoop is zeker niet altijd duurkoop.

Share.

About Author

Leave A Reply