Add boeken

0

Add boeken

Er is al heel veel geschreven over Add ook wel aandachtsstoornis genoemd. Maar hoe is het om te leven met Add?

Op Add boeken staat informatie met betrekking tot het boek ‘Leven met Add’ van Sterre Hunvie. Juist het omgaan met Add in een jong gezin helpt je om de dingen helder en scherp te krijgen. Je moet Add niet onderschatten welke impact het heeft op het eigen leven en dat van anderen die met aandachtsstoornis te maken krijgen. Tegelijkertijd moet Add niet overschat worden, of dat het alleen negatief is.

Attention deficit disorder heeft naast de schaduwkanten ook positieve kenmerken : Mensen met Add denken vooruit en zijn strategischer ingesteld. Het verbeelden vermogen is groter dan gemiddeld bij Add. Men is beter dan gemiddeld in staat om problemen te analyseren en eventueel ook op te lossen. Men is vrij goed in staat door de sterke gevoelige kant zich in te leven in het leven van een ander. Men denkt eerder in het concrete dan in het abstracte. Daarbij is iemand met Add sterker dan gemiddeld visueel ingesteld. Leven met Add betekent leven met een aandoening. (Levens)Verhalen van anderen kunnen daarbij goed helpen. Want waar jezelf in je huwelijk of gezin tegen aanloopt, grote kans dat het herkenbaar is. Zo krijg je concreet handvatten en tips aangereikt om met Add om te gaan. Er zijn gelukkig genoeg boeken over Add te vinden.

Boeken met veel (wetenschappelijke) achtergrondinformatie, maar ook hoe je er mee leven kunt voor jezelf en ook voor de ander.

Share.

About Author

Leave A Reply