Koperen kussensloop tegen rimpels

0

Weg met botox en facelifts. Met een goed hoofdkussen kun je jezelf heel wat rimpels en dus leed en geld besparen. De meeste mensen slapen op een katoenen kussensloop en sommigen kopen zelfs sierkussens online om op te slapen. Maar katoen is een materiaal dat relatief veel wrijving geeft met je gezicht. Dat betekent dat je gezicht al snel in de kreukels ligt. Grote kans dat je dit ziet als je wakker wordt. Dit geeft op termijn een grotere kans op rimpels wat we natuurlijk willen voorkomen. Misschien ben je er al van op de hoogte dat het slapen op een satijnen of zijde kussensloop al helpt tegen het ontstaan van rimpels. Door de zachte structuur zal je gezicht niet snel ‘kreuken’ in de nacht. Toch is er altijd baas boven baas: het koperen kussensloop.

NASA

Een kussensloop met metaal, dat klinkt niet echt als een fijne nachtrust. Toch is het geen slecht idee wil je rimpels voorkomen. Het geheim zit hem in de helende én microbiële eigenschappen van koper, waardoor je kussen je anti-aging middel is. Zelfs NASA is op de hoogte van de voordelige eigenschappen van koper. Zij hebben deze technologie uitgebreid en hebben aangegeven dat dit metaal wel degelijk een helende werking heeft. Slaap je ’s nachts op een kussensloop waarin koper is verwerkt, dan zullen de koperdeeltjes je gezicht beslaan en hiermee acne en oneffenheden verslaan. Ook wondjes zullen sneller genezen en rimpels zullen verminderen. Dit komt omdat koper de productie van collageen in de huid stimuleert. Dit is nou net het stofje dat voor elasticiteit in de huid zorgt.

Prijs koperen kussensloop

Voor niets gaat de zon op. De goedkoopste koperen kussenslopen zijn verkrijgbaar voor €54,-. Dan heb je er nog geen kussen bij. Maar goed, je kunt het potje anti-aging crème voortaan voorbij lopen in de winkel, want die je heb je niet meer nodig!

Share.

About Author

Leave A Reply