Richt uw relatiegeschenk op een gezonder leven

0

U vindt het naar alle waarschijnlijkheid van groot belang, dat uw eigen medewerkers en zakenpartners in een goede gezondheid blijven. Het wegvallen van een zakenrelatie kan immers grote gevolgen hebben voor de omzet van uw bedrijf! Speel hier op in met uw relatiegeschenken, die u geheel kunt toespitsen op een gezondere levensstijl. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van relatiegeschenken, die bij dit thema aansluiten. Naast een gezonder leven voor uw zakenpartners zelf, zou u ook kunnen kiezen voor Fair Trade producten, waarbij u mensen elders op de wereld helpt bij het verbeteren van hun levensstijl. Fair Trade-producten dragen namelijk bij aan een eerlijke handel, ook in landen binnen Afrika en Aziƫ. Zo krijgen bijvoorbeeld de lokale boeren in deze landen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Aan welk type relatiegeschenk geeft u de voorkeur?

Een gezonder leven met uw eigen groentes

Een zeer populair relatiegeschenk uit de afgelopen jaren, is een combinatie van bijvoorbeeld een minikasje met zaden voor verschillende soorten groentes of fruit. Met een minikasje kunnen zakenrelaties een aardbeiplantje of verschillende soorten kruiden laten groeien. Niet alleen de gedachte achter een dergelijk relatiegeschenk, namelijk het promoten van een gezonder leven, ook het uiteindelijke resultaat (de groentes of het fruit) maken deze relatiegeschenken populair. Wie wil er immers niet lekkere aardbeien op zijn of haar boterham in de zomer? Daarbij is het natuurlijk ontzettend leuk om dagelijks te kijken of uw groentes en fruit al verder gegroeid zijn, op de werkvloer of lekker thuis met uw kinderen of partner.

Ook kunt u ervoor kiezen om de zaden van groentes of fruit te combineren met een ander relatiegeschenk, zoals een schepje, een paar potten, enzovoorts. Het handige aan dergelijke relatiegeschenken, is dat een ontvanger deze later opnieuw kan gebruiken. Zet bijvoorbeeld een paar leuke plantjes in de potten, of koop een nieuw aardbeiplantje in de volgende zomer!

Gezondere huid met huidproducten als relatiegeschenk

Er zijn ook een aantal andere manieren om uw relatiegeschenk te koppelen aan de medische zorg. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een gecombineerd pakket van verschillende verzorgingsproducten, zoals een gezichtsmasker, verschillende zalfjes, enzovoorts. Niet alleen goed voor de huid van uw zakenrelaties, ook nog eens ontzettend lekker! Zeker vrouwen kunnen vaak erg genieten van een gezichtsmasker of een bodylotion. Ook fleecedekens zijn altijd een succes. Doordat deze relatiegeschenken van zichzelf niet heel veel kosten, kunt u een combinatie maken van verschillende producten. Er is niks leuker, dan het krijgen van een samengesteld pakket als relatiegeschenk.

Een ander voordeel aan dergelijke relatiegeschenken is de mogelijkheid om de producten los aan te schaffen in de winkel. Zeker wanneer u een relatief kleine onderneming heeft, zal het niet altijd aantrekkelijk zijn om producten in grote getalen in te kopen. Met deze relatiegeschenken kunt u de pakketten zelf samenstellen en zo nooit teveel inkopen. Er bestaan verschillende online aanbieders, die deze pakketten aanbieden. Dit bespaart u tijd en vaak ook kosten als u meerdere pakketten in een keer aankoopt!

Share.

About Author

Comments are closed.